EnglishSlovensko

Ostalo

Opazovanje živali

V naši okolici živi velik živali, ki pa jih imamo redko priložnost videti.

Največkrat jih vidimo na televiziji ali reklamnih plakatih, Omogočamo vam fotolov vseh zavarovanih in nezavarovanih živalskih vrst v Julijcih.

Prizori ob vsakem letnem času so drugačni, priporočamo pa: obisk rastišča ruševca, poslušanje divjega petelina, vabljenje srnjaka s piščalko, obisk skrivnostnih svizcev, pohode po gamsjih stečinah, obisk kozorogovega kraljestva.

Jamarstvo

Jamarstvo

Priporočamo vam pohod v podzemni svet z vodnikom.

Popeljemo vas v jame:
Srnica
Mala Boka

Pri nas dobite tudi jamarsko opremo: kombinezon, luč in čelado.

Prenočišča

Ste namenjeni v Bovec pa želite preživeti več dni v naši prelepi dolini? Pomagamo Vam najti in rezervirati ustrezno namestitev, lahko v apartmaju, hotelu, kampu...

Vodene ture v gore

Imamo izkušene vodnike, ki Vas bodo varno spremljali in vodili po lažjih in težjih peš poteh oz. planinskih poteh v gore Julijskih Alp, od koder boste imeli čudovite razglede na bližnje in daljne gore, vse v osrčje evropskih Alp.

Če Vas zamika gorsko kolesarjenje, si lahko izposodite gorsko kolo, opremo, najamete vodnika in na Vašo željo se kolesarska avantura lahko prične.

Skok iz aviona

Imate željo po opazovanju bovške kotline z višine 4000m?!

Lahko Vam jo uresničimo v mesecu juliju in avgustu s skokom s padalom v tandemu z letala. Potrebujete le malo časa in poguma ter zaupanja v izkušene pilote.

Fotogalerija